MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Evrenos Mahallesinde meydana gelen sondaj kuyusu motopomp sistemindeki arıza üzerine hızlı bir müdahale gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), içme suyu sağlamak adına Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarla arızalanan motopomp sistemi kısa süre içerisinde onarıldı.

Başkan Zeyrek MESO ve MEM-DER’i ağırladı Başkan Zeyrek MESO ve MEM-DER’i ağırladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, kesintisiz içme suyu temini için yürütülen çalışmaların bir parçası olarak Evrenos Mahallesi'nde bulunan sondaj kuyusundaki motopomp arızasına müdahale etti. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen müdahale sayesinde, vatandaşların su kesintisi yaşama riski ortadan kaldırıldı.

Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekip arkadaşlarımızın başarılı çalışmaları ile arızalanan pompalarımıza yerinde müdahaleler yaparak yeniliyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz su temini noktasında da çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi