Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarıyla mahallelerin refah seviyesini yükseltiyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kula ilçesine bağlı Başıbüyük mahallesinde yeni açılan sondajın bağlantısının yapılması için yeni hat döşendi. Bin 200 metre terfi hattı döşenen çalışmayı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aydın Topdemir ve MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da çalışmayı yerinde takip etti. Elektrik işlerinin tamamlanması ile birlikte yeni sondaj faaliyete alınacak.

Başkan Zeyrek duyurdu! Manisa’da kadın kooperatiflerinin sayısı artacak! Başkan Zeyrek duyurdu! Manisa’da kadın kooperatiflerinin sayısı artacak!

“Mahallemize Yapılan Hizmetler Çok Güzel Oldu”

Mahalle Muhtarı Ömer Ertürk, “Yapılan hizmetlerden memnunuz. Mahallemizin 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapısı yenilenmiş, üstyapı çalışmaları da yapılmıştı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mahallemize yapılan hizmetler çok güzel oldu” dedi.

Editör: Onur Yılmaz