Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın haftanın Çarşamba günleri gerçekleştirmeye başladığı ‘Halk Günü’nün ilk ziyaretlerine vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri yoğun ilgi gösterdi.

İlçeye daha iyi hizmet etmek adına halk gününü her hafta Çarşamba günü olarak belirlediklerin aktaran Başkan Balaban, ziyarete gelen herkese teşekkür etti.

Başkan Semih Balaban, halk gününde şöyle konuştu:

“Şimdi artık çalışma ve sahada olma zamanı. Her Çarşamba 09.00 – 12.00 ile 14.00 - 18.00 saatleri arasında makamımda halkımızı ağırlayacağım. Diğer günler ise halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getirerek görevimi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağım. Sabah 09.00’dan itibaren işlerimiz, toplantılarımız bitene kadar zaman ve mesai mevhumu olmadan tüm başkan yardımcılarımız, danışmanlarımız ve özel kalem birimimiz, müdürlerimiz, tüm çalışanlarımız ile Yunusemre halkına hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Halk günlerin de vatandaşlarımızla, STK temsilcilerimizle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyeceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi halkımızla içiçe olmaya devam edeceğiz.” 

Talepleri dinledi

Ziyaretçileri makamında ağırlayan Başkan Balaban, hem vatandaşların hem de sivil toplum örgütlerinin temsilcilerin taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

Veri açıkları yüzünden hapse girmeyin Veri açıkları yüzünden hapse girmeyin

Editör: Nuray Bozkurt