Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir sağlık memuru olan 24 yaşındaki Melike A., eski erkek arkadaşı olan zabıt katibi Zübeyir Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zübeyir Y., yanındaki tabanca ile Melike A'ya ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Melike A., Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kadın kurtarılamadı.
Zübeyir Y., olaydan sonra Yılmaz Mahallesi yakınlarındaki bir üzüm bağında polis tarafından ölü bulundu. Zanlının, olayda kullandığı tabanca ile intihar ettiği belirlendi. Zübeyir Y.'nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Efeler’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı Efeler’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı


Öldürülen Kadının Babası, 3 Kadının Katili 


Öğrenilen bilgilere göre, Melike A.'nın, Saruhanlı'da 38 yıl içinde hayatına giren 3 kadını öldüren ve geçen ay Mutlu Menekşe'yi öldürdüğü için ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Necati A.'nın kızı olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA