Manisa'da önümüzdeki günler için hava durumu tahminleri açıklandı. Meteoroloji raporlarına göre, bölgede yağışlı günler öne çıkıyor.

17 Nisan Çarşamba günü Manisa'da mevzi sağanak yağışlar bekleniyor. En düşük sıcaklık 16°C, en yüksek sıcaklık ise 29°C olarak öngörülüyor. Nem oranının yüzde 77 olması bekleniyor.

18 Nisan Perşembe günü Manisa'da çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 16°C, en yüksek sıcaklık ise 28°C olarak ölçüldü. Nem oranının yüzde 91 seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

CUMA VE CUMARTESİ GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK VAR!

19 Nisan Cuma günü Manisa'da gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 26°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranının ise yüzde 96 olması bekleniyor.

20 Nisan Cumartesi günü de benzer şekilde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması öngörülüyor. En düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık ise 21°C olarak belirlendi. Nem oranının yüzde 93 olması bekleniyor.

21 Nisan Pazar günü ise Manisa'da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 10°C, en yüksek sıcaklık ise 24°C olarak öngörülüyor. Nem oranının yüzde 92 olması tahmin ediliyor.

Kütahya’dan ayrılarak Manisa’dan ilçe alan Ege şehri Kütahya’dan ayrılarak Manisa’dan ilçe alan Ege şehri

Manisa'da yağışlı günlerin hakim olacağı bir hafta geçmesi bekleniyor.

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK