AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın kızı Aybike Özdağ, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mühendislerinden ve Türk ailesinin oğlu Tahir Türk ile dünyaevine girme konusunda ilk adımı atarak Ankara Gölbaşı Vilayetler Evi'nde nikahlandı. Gerçekleşen Nikaha Siyaset, İş, STK ve Basın Dünyası'nın önemli isimleri katılırken çifte evlilik cüzdanlarını Türkiye Cumhuriyeti Devleti 26. Başbakanı ve 24.25.26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu verdi.
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın kızı Aybike Özdağ, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mühendislerinden ve Türk ailesinin oğlu Tahir Türk ile Ankara Gölbaşı Vilayetler Evi'nde nikahlandı. Gerçekleşen Nikah törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, 26. Türkiye Başbakanı ve 24.25.26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Adalet ve Kalkınma Partisi İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün,Eski Bakanlardan ve Ankara Milletvekili Beşir Atalay, Eski Başbakan Yardımcısı Ankara Milletvekili Emrullah İşler, CHP İstanbul Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi İlhan Kesici, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, eski ve mevcut Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Oda ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticileri, AK Parti İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Mahalle Muhtarları, Selçuk Özdağ'ın kadim ve eski dostlarından Ahmet Yenilmez, Cumhurbaşkanı Danışmanları, Özdağ ve Türk ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi araştırma görevlisi olan Aybike Özdağ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mühendislerinden Tahir Türk çiftinin nikah merasimi coşkulu ve görkemli geçerken nikah şahitliklerini ise TBMM Başkanı İsmail Kahraman, dönemin TBMM Başkanlarından Bülent Arınç, Cemil Çiçek, 26. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Aybike Özdağ'ın okul arkadaşı Serpil Gökçe üstlendi.
Genç çiftin şahitliklerini üstlenen devletin üst düzey yöneticileri duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. TBMM Başkanı İsmail Kahraman konuşmasında, "Selçuk Özdağ bizim saygı ve sevgi duyduğumuz bir Hocamız. Selçuk beyin kızının nikahına gelmek benim için sevindirici bir olaydır. Kaldı ki damat oğlumuz Trabzonlu imiş, kızımız Aybike'de Karadenizli olmuş demektir. Hemşehrilerime gelin geldi demektir. Tabi ki çocuk yapmayı düşündüklerinde ise Cumhurbaşkanımızın sözlerini unutmamalarını temenni ediyorum" diye konuştu.
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ise; "Selçuk Özdağ ile geçmiş yıllara dayalı bir başlangıcımız var. Yıl 1978 O zamanlar iyi bir ülkücü kardeşimdir ve Ülkü Ocaklarının Başkanlığını yürütmekteydi. Hep davasının peşinde koştu. Zorda kaldı o yıllarda savunmak bana düştü. Yiğit bir insan delikanlı bir kişidir. Hayatı hep zorluklarla gitti geldi. Sonunda Manisa'dan milletvekili oldu. Şimdi ben Aybike ve Tahir çiftine çok çocuk tan ziyade hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum. Evlilik cüzdanına Ahmet Davutoğlu'nun vermesinin daha münasip olacağını düşünüyorum" ifadesinde bulundu.
Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ise eline evlilik cüzdanını aldıktan sonra "Selçuk Özdağ Yiğit ve mert bir insan. Böyle bir gecede bulunmakta gurur ve mutluluk duyuyorum. Damat tarafından akraba çıktık. Bu da benim için ayrı bir önem taşıyor. Çiftlere mutluluklar diyorum" sözlerinden sonra Aybike-Tahir Türk çiftinin evlilik cüzdanına gelin hanıma verdi.
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ nikah törenine katılan tüm konuklara teşekkür ederek, bir Baba olarak duygulu, çok önemli ve mutlu anlar yaşadığını belirterek 5 Ağustos'ta gerçekleşecek olan düğün için tüm dostlarını Trabzon'a davet etti.

Editör: TE Bilişim