Artvin’in Arhavi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, yol kenarında yürüyen Hülya K.(40) ve oğlu Ö.N.K.’ye (12) çarptı. Anne ve oğlu kaza yerinde yaşamını yitirirken, çay bahçesine devrilen kamyonetteki sürücü yaralandı. Kazada ölen 7'nci sınıf öğrencisi Ö.N.K.’nin okulunda karne heyecanı yaşadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçeye bağlı Musazade Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. İ.Ö. idaresindeki 08 AAJ 566 plakalı kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, yol kenarında yürüyen Hülya K. ve oğlu Ö.N.K.’ye çarptı. Kamyonet çay bahçesine devrilirken, kaza sonrası bölgeye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde anne Hülya K. ve oğlunun kaza yerinde hayatını kaybettiği, sürücünün de yaralandığı tespit edildi. Yaralı sürücü, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Anne ve oğlunu hayattan koparan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye'de insanı andıran bir cisim gökyüzünde görüntülendi Türkiye'de insanı andıran bir cisim gökyüzünde görüntülendi

Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi olan Ö.N.K.’nin karne heyecanı yaşadığı öğrenildi. İlçeyi yasa boğan kaza sonrası Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, genç yaşta hayatını kaybeden öğrenci için taziye mesajı yayınladı.

Kaynak: İHA