İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, 2 araçla kentte uyuşturucu madde sokmak isteyen zehir tacirlerine yönelik operasyonda yaklaşık 5 kilo metamfetamin ele geçirilirken, olayla ilgili 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Ekipler tarafından yapılan analiz ve saha çalışmaları neticesinde, kentte uyuşturucu madde sokacakları tespit edilen şüphelilere operasyon gerçekleştirildi. Ekiplerce 2 araçta yapılan aramalarda; 4 kilo 970 gram metamfetamin, 2 tabanca,1 tüfek ve 40 mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli ise gözaltına alındı.

İzmir’de festival var… 3 gün boyunca sürecek! İzmir’de festival var… 3 gün boyunca sürecek!

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İZMİR’İN 2 İLÇESİNDE KİLOLARCA ESRAR ELE GEÇİRİLDİ  

İzmir’in Buca ve Narlıdere ilçelerinde, polis ekiplerince iki ayrı adrese düzenlenen operasyonda, 12 kilo 379 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi. 1 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Buca ve Narlıdere ilçelerinde bulunan 2 ayrı adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurulduğuna yönelik bilgi edinildi. Ekipler tarafından adreslerde yapılan aramalarda; 12 kilo 379 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İHA

Editör: Zerrin Ağar