İzmirliler bu kavşağa gelince strese giriyor! Birçok ilçenin bağlantı noktası... İzmirliler bu kavşağa gelince strese giriyor! Birçok ilçenin bağlantı noktası...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, boşanma aşamasındaki adam, Sedat Kahraman Parkı'nda yaşanan dehşet verici bir cinayet işledi. Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Yalı Mahallesi 6434 Sokak'ta meydana geldi.

29 yaşındaki Gözde K. ile 30 yaşındaki Serdar K., bir süredir ayrı yaşamalarına rağmen parkta bir araya geldi. Ancak buluşma, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir trajediye dönüştü.

Yanında taşıdığı tabanca ile Serdar K., henüz belirlenemeyen bir nedenle ayrılma sürecindeki eşi Gözde K.'u sırtından ve başından vurdu. Ardından intihar girişiminde bulunarak kendisini başından vurdu.

İzmir'de Genç Kadın Kurtarılamadı

Çevredeki vatandaşların duyduğu silah seslerini hemen bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralı çifti hastanelere yetiştirmek için seferber oldu. Ancak genç kadın, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Serdar K. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayın detaylarına ulaşmak ve bu trajik olayın sebebini anlamak adına başlatılan soruşturma hala sürüyor. Boşanma aşamalarında duygusal zorlukların getirdiği risklere dikkat çekmek ve benzer trajedilerin önüne geçmek adına toplumda farkındalık oluşturmak elzem görünüyor.


 

Kaynak: İHA