Aralarında Manisa da var! Tatil dolandırıcılarına dikkat! 500 milyon lira… Aralarında Manisa da var! Tatil dolandırıcılarına dikkat! 500 milyon lira…

Olay, gece saatlerinde merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan bir sanayi sitesinde meydana geldi. İş arkadaşları arasında çıkan tartışma sonrasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başına baltayla vurulan Afganistan uyruklu Abdullahvasi Hasan ağır yaralandı.

OTOGARDA YAKALANDI

Olay yeri ve çevresinde araştırma yapan polis ekipleri, kimliğini belirledikleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ölen Abdullahvasi Hasan’ın iş arkadaşı olan zanlı, Konya Şehirler Arası Otobüs Terminalinde şehir dışına kaçmak isterken yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 Hayatını kaybeden Abdullahvasi Hasan'ın cesedi ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer cinayetin arkasındaki sebepleri belirlemek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaynak: İHA