Salihli Belediyesi, İzmir-Ankara E96 karayolundan Menderes Caddesi girişindeki Şehit İlhan Varank Kavşağına kadar olan bölümde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayıp yolu ulaşıma açtı.

Yunusemre Belediyesi gündemden düşmüyor Yunusemre Belediyesi gündemden düşmüyor

Salihli Belediyesi, ilçe merkezinde ulaşımı daha konforlu hale getirmek için cadde ve sokaklarda sıcak asfaltlama, sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde bugüne kadar 120 bin metrekare sıcak asfalt ve 45 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde trafiğin yoğun olduğu İzmir-Ankara E96 karayolundan Menderes Caddesi girişinde başlattığı çalışmalarla önce yolu düzenledi. Ekipler, hafta sonu mesaisinde de hummalı bir şekilde çalışarak Şehit İlhan Varank Kavşağına kadar olan bölüme sıcak asfalt atarak ulaşıma açtı. Yapılan asfalt çalışması araç sürücülerini sevindirdi.

“İHTİYAÇ NOKTALARDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezine ana giriş noktalarından olan İzmir-Ankara E96 karayolundan Menderes Caddesi girişindeki Şehit İlhan Varank Kavşağına kadar olan bölümdeki yolun asfaltlanarak güvenli bir şekilde ulaşıma açıldığını söyledi. Doğal gaz kazı çalışmalarının yapıldığı alanlarında planlama dahilinde asfaltlandığını belirten Başkan Kayda, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda devam edeceğini ifade etti. İHA

Editör: Zerrin Ağar