• DOLAR 32,46 %-0.11
  • EURO 34,80 %-0.52
  • ALTIN 2.443,68 %0.31
  • BİST100 9.946 %2.36
  • BITCOIN 63.910 %1.12
  • ETHERIUM 3.119 %-0.19
24°

Bodrum Haberleri

bodrum haberleri ve güncel bodrum gelişmeleri, bodrum ile ilgili tüm video, bodrum fotoğrafları ve bodrum haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 22 yaşındaki Ayşegül B.’nin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada 22 yaşındaki A.B. isimli genç kız hayatını kaybetti. Motosiklete çarpan, araç sürücüsünün ise 1.36...

Spor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. haftasında Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 79-65 mağlup etti.

Ege Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Operasyonu sırasında 12 askerin şehit olması üzerine Ege bölgesindeki birçok belediye, etkinlikleri iptal etme kararı aldı

Ege Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağanak yağışla birlikte dere taştı. Evlerin bahçelerine dolan su nedeniyle mahsur kalan 4 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.

Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar dereye döndü, bazı yollar yağış nedeniyle trafiğe kapandı.  

Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sarp arazide, Rus uyruklu anne ve kızı olarak değerlendirilen 1'i çocuk, diğeri kadın 2 ceset bulundu.

Ege Haberleri

Milas-Bodrum karayolunun 17. kilometresinde, meydana gelen trafik kazası, bir kişinin öl

Ege Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuk, annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir restoranın mutfak bölümünde çıkan yangında, büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, restoran ise küle döndü.

Gündem

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3,6 ve 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iddiaya göre 28 günlük bir bebek annesinin emzirdiği sırada nefessiz kalarak hayatını kaybetti.