Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sularında Yunusemre Belediyesi'ne ait bahçede meydana geldi. İddialara göre gündüz saatlerinde Yuntdağ'da düzenlenen Yuntdağlılar Festivali'nde bir araya gelen Şişmanlar ile Ö.H.S. arasındaki husumet araçları ile yol kavgasına tutuşmalarına neden oldu. Yuntdağ köylerinde araçlarını birbirlerinin üzerine süren ikili çevredekilerin müdahaleleri ile sakinleştirildi.

BELEDİYEDE DEVAM ETTİ
Gün içerisinde başlayan tartışma belediyeye kadar taşındı. Belediye bünyesinde çalışan Ö.H.S. adlı basın mensubu, Yunusemre Belediyesi'ne ait bahçede Cengiz Şişmanlar ile tekrar bir araya geldi. Kısa süre içerisinde ikili arasında tartışma çıktı. Sebebi henüz bilinemeyen bir husumetten ÖH.S., üzerindeki bıçağı çıkararak, Şişmanları kalbine çok yakın şekilde göğsünden ve kolundan bıçakladı. Bıçak darbelerinin etkisi ile Şişmanlar yere düştü. Diğer belediye çalışanları durumu 112 Acil Servis Ekiplerine ve polise bildirdi.

ZANLI GÖZ ALTINDA
Olay yerine gelen 112 ekipleriYunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar,'ı hastaneye kaldırırken,polis ekipleri de Ö.H.S'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Editör: TE Bilişim