Açılış konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi.
Ulupark’a yapılacak olan otopark projesiyle ilgili itirazların değerlendirildiği komisyondan meclise rapor geldi. Rapor, Büyükşehir meclis üyelerinin önüne geldi. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın gündeminde son günlerde basına yansıtılan ve mevcut imar planı değişikliğine yapılan itirazların ardından Ulupark ile ilgili itirazlar gündemimize düştü. Söz alacak var mı?” dedi.
CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, “Biz CHP grubu olarak geçen mecliste de Ulupark’la ilgili itirazların kabulü yönünde imzamızı geri çekmiştik. Komisyonda da aynı kararı aldık. AK Partili arkadaşlar da aynı görüşü bildirdi. Biz itirazların kabul edilmesini istiyoruz” diye konuştu.
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ise, “Komisyon raporunda oy çokluğuyla itirazların reddi kararı alınmış. Biz bu şekilde geçmesini istiyoruz” dedi.
Gruplara verilen konuşmaların ardından Ulupark’a yapılması planlanan otopark projesiyle ilgili bir sunum yapıldı. Sunumda otoparkın betonarme yapı olmayacağı, gerektiği durumda taşınabilecek bir yapı oluşturulacağını ifade edildi. 
Sunumun ardından gündem maddelerinin kabulüne geçildi. İtirazların reddedilmesine ilişkin komisyon raporu, CHP üyelerinin red oyu vermesine rağmen oy çokluğuyla kabul edildi. Böylece Ulupark’a yapılacak olan taşınabilir otoparka ilişkin herhangi bir sorun kalmadı.

Editör: TE Bilişim