EGEM Platformu Dönem Başkanı Mehmet Ali Özerkan ve Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti, Ege illeri tanıtım fuarına katkısından, Manisa’ya hizmetlerinden ve Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneğine katkılarından dolayı MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a teşekkür plaketi verdi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ve MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile birlikte EGEM Platformu Dönem Başkanı Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti, Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Nuri Uygun, Uşaklılar Derneği Başkanı Nuray Salıç, İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu’yu misafir etti.

Ziyarette konuşan Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti “Derneğimiz 1991 yılında Ankara’da bulunan Manisalılara, hemşerilikte yeni bir anlayış getirmek ilkesi ile kurulmuştur. Hemşerilerimizin sosyal yönünün beslenmesi ve geliştirilmesi amacıyla anakentlerdeki özlemlerini ‘karşılamak, özenli çalışmaları ve organizasyonlarla tüm bireyleri bir araya getirerek, insanlarımıza daha sağlıklı ve sosyal bir hayat sunmayı hedeflemiştir. Manisa Milletvekilimiz ve MHP Grup Başkan Vekilimiz Erkan AKÇAY Ankara’daki EGE illeri tanıtım günlerinde her zaman yanımızda yer almış, bize her türlü desteği vermiştir. Sayın vekilimize bu desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Derneğimiz çalışmalarına katkılarından ve Manisa’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu olarak Manisa Milletvekilimiz Erkan Akçay’da teşekkür plaketimizi takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Ziyarette söz alan Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Ankara’daki EGE illeri tanıtım günlerinde göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı EGEM Platform dönem başkanımız Mehmet Ali Özerkan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneğimiz ve Recep Başkanımızla yıllardır birlikteyiz. Derneğimizin ve Recep Başkanımızın başarılı çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz.  Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneğimize, Manisa’ya ve Manisalılara hizmet noktasında her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim