Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi başkanlığında hazırlanan ve AR-GE birimi tarafından koordine edilip yürütülen "Hijyen ve sağlıklı yaşam" projesi Necatibey Ortaokulu'nda start aldı. Proje kapsamında öğrencilere doğru beslenmenin yaşamımızdaki önemi anlatıldı.
Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat başkanlığında hazırlanan ve AR-GE birimi tarafından koordine edilip yürütülen "Hem meslek hem destek" projesi kapsamında daha önce okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere tıraş ve saç bakım hizmeti yapılmıştı. Yine "Hem meslek hem destek" projesinin alt projesi olan "Hijyen ve sağlıklı yaşam" isimli proje uygulaması başlatıldı. Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öncülüğünde yürütülecek olan proje ilk olarak Şehzadeler İlçesi Necati Bey Ortaokulu'nda başlatıldı. Seminere Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, Okul Müdürü Beyhan Bayram, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


TÜM OKULLARDA UYGULAMAYA KONULACAK
Okulun konferans salonunda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, projenin 12 okulda, 12 öğretmen ve 36 öğrenci tarafından uygulamaya geçirildiğini söyledi. Ayrıca Polat, projenin Mayıs ayına kadar tüm okullarda uygulamaya konulacağının bilgisini verdi. Konuşmaların ardından Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Hülya Onay Ercan ve öğrenciler Hacer Yıldırım, Nur Semiz, Gül Taşkıran tarafından öğrencilere beslenmenin yaşamımızdaki önemi adlı konuda bilgi verildi.
Editör: TE Bilişim