Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyaretlere CBÜ Eğitim-Bir-Sen Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilal Elbir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mesut Öner de katıldı. Eğitim Bir Sen tarafından ilk ziyaret CBÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak atanan Eğitim-Bir-Sen CBÜ Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Bilgin'e gerçekleştirildi. Bilgin'in ardından ise Sofuoğlu ve beraberindeki heyet Kredi Yurtlar Kurumu Yunus Emre Öğrenci Yurdu Müdürü olarak atanan Genç Memur-Sen Şehzadeler İlçe Temsilcisi Erkan Akbalık'a ?Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarı diledi.
Ziyaretlerde konuşan Sofuoğlu, "Eğitim-Bir-Sen, barış ve hakkaniyet temelli yeni bir dünya mücadelesi veren bir erdemliler hareketidir. Eğitim-Bir-Sen, kendisini cüzdan sendikacılığıyla sınırlamayıp bütün eylem ve söylemlerinde vicdan sendikacılığını ön plana çıkarmıştır. Biz, ?insan', ?insan onuru', ?medeniyet', ?adalet', ?hakkaniyet', ?özgürlük', demokrasi' ve ?kardeşçe yaşamak ve hakça bölüşmek' kavramlarını merkeze almış değerler sendikacılığı hareketiyiz." şeklinde konuştu.
Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren CBÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak atanan Mansur Bilgin ve KYK Yunus Emre Öğrenci Yurdu Müdürü olarak atanan Erkan Akbalık nazik ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim