İlk olarak Adiloba Mahallesi’nden temaslarını başlatan Başkan Ergün’e mahalle halkının ilgisi ve desteği büyük oldu. Mahalleliler, yapılan çalışmalarla Adiloba’nın çehresinin değiştiğini belirterek, Başkan Ergün’e şükranlarını sundular.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe merkezindeki programlarının ardından mahalle ziyaretleri yaptı. Kurmaylarıyla birlikte ilk olarak Adiloba Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya tarafından mahalle girişinde çiçekle karşılandı. Kendisini sıcak bir şekilde karşılayan mahalle muhtarı ve sakinleriyle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, çocukları da çeşitli armağanlarla sevindirdi. Ardından mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, mahallelilerin taleplerini dinledi.

ADİLOBA DEĞİŞİMİ YAŞADI

Adiloba Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 500 metre kanalizasyon hattı ve 7 bin 850 metre içme suyu hattı yapıldığını kaydeden Başkan Ergün, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından hızla parke taşı döşeme ve asfalt çalışması yapıldığını belirterek, mahalleyi yepyeni ve modern bir görünüme kavuşturduklarını söyledi. Mahallelerinin yıllardır bekleyen hizmetlerini Büyükşehir Belediyesi ile kısa sürede aldıklarını belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, yapılan çalışmalarla Adiloba’nın çehresinin değiştiğini belirterek, Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim