Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com’a ziyarette bulundu. Başkan Çerçi’ye Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve partililer de eşlik etti.

Çerçi’yi Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale karşıladı.

Seçim çalışmalarından bahseden Çerçi, zaten sahada olduklarını, 40 günlük süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek Cumhur İttifakı’nın Yunusemre’de zafere ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Çerçi, MHP teşkilatlarıyla birlikte çok güzel bir uyum yakaladıklarını ve bu uyumun sandığa yansıyacağından şüphe duymadıklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Perşembe günü Manisa’ya geleceğini hatırlatan Çerçi, kendi ilçelerinden de 6-7 projenin açılışının yapılacağını sözlerine ekledi. 

Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da Çerçi ve ekibine çıktıkları yolda başarı diledi.

Editör: TE Bilişim