Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği de düzenledikleri pilav hayrında üst geçide “Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi” adı verilmesi nedeniyle memnuniyetlerini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapılan ve Merkez Efendi ile Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan modern üst geçide  geçtiğimiz Mart ayında “Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi” adı verildi. Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği de düzenledikleri pilav hayrında üst geçide “Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi” adı verilmesi nedeniyle memnuniyetlerini paylaştı. Pilav hayrına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kahya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun ve çok sayıda davetli katıldı.  Düzenlenen programda vatan savunmasında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur'an-ı Kerim tilavetleri okundu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Programda söz alan Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sagun yaptığı konuşmada Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapılan yaya üst geçidine geçtiğimiz aylarda “Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi” adı verilmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirerek,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve gurubu olan tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim