Gaziantep'te sokak düğününe gelinin eski i ve yakınları tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda kurşunların hedefi olan damadın ağabeyi Murat Kara hayatını kaybederken gelinin babası ile birlikte 4 kişi de yaralandı. Kara'nın cenazesi ailesine teslim edilirken kaçan katil zanlılarını yakalama çalışmaları devam ediyor.  

Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Şehitkamil ilçesi Aydıntepe Mahallesi'ndeki sokak düğününde meydana geldi. İddiaya göre, gelinin eski eşi Emirhan U. (25) ile diğer yakınları; Melisa B. (23) Bektaş K.'nin (24) sokak düğününü bastı. Emirhan U. ile diğer saldırganlar, husumetli oldukları gelinin babası İbrahim B. ile düğündekilere pompalı tüfekle silahlı saldırı düzenledi.

Damadın ağabeyi ve gelinin babası dahil 5 kişi yaralandı 

Düğün alanına rast gele açılan ateş sonucu damadın ağabeyi Murat K. (32) ve gelinin babası İbrahim B. ile birlikte toplam 5 kişi yaralandı. Olay sonrası düğün alanında büyük panik yaşanırken 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan damadın ağabeyi Murat K. ve gelinin babası İbrahim B. ile diğer 3 yaralı, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Damadın ağabeyi hayatını kaybetti

Hastaneye kaldırılan yaralılardan damadın ağabeyi olan üç çocuk babası Murat K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Murat K.'nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ağır yaralı olan gelin babası İbrahim B.'nin durumunun ise kritik olduğu öğrenildi. 

Türkiye'de şaşırtan görüntü! Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler Türkiye'de şaşırtan görüntü! Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler

Kaçan zanlılar aranıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, silahlı saldırıyı yaparak kaçan eski eş Emirhan U. ile diğer 4 zanlıyı yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 

Kaynak: İHA