Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Zonguldak’tan Manisa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş, kenti yakından tanıma amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.

Emniyet Müdürü Aktaş’ın bu seferki ziyareti Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hakan Pastacı, Esnaf Odalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Karadoğan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Rana Kibar, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Kadir Öztürker ve 2.İdare Mahkemesi Başkanı Muhammed Raşit Kararmaz oldu.

Manisa Hava Durumu: 5 günlük hava durumu tahmini 29 Nisan 3 Mayıs Manisa Hava Durumu: 5 günlük hava durumu tahmini 29 Nisan 3 Mayıs

“OKUL GÜVENLİĞİ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU”

Okul ziyaretlerine büyük önem veren İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hakan Pastacı ve Esnaf Odalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Karadoğan ile okul güvenliği hakkında istişarelerde bulundu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Rana Kibari, Müdür Aktaş’a gerçekleştirdiği ziyarette hayırlı olsun temennisinde bulunmuştu. Müdür Aktaş, bunun üzerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin deneyimli ve birikimli bir kurum olduğunu belirterek, Rektör Kibar’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Aktaş’ın bir sonraki durağı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi oldu. Başkan Çerçi, nazik ziyaretlerinden dolayı Müdür Aktaş’a teşekkür etti.

Aktaş’ın en son durağı ise 1.İdare Mahkemesi Başkanı Kadir Öztürker ve 2.İdare Mahkemesi Başkanı Muhammed Raşit Kararmaz oldu. Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öztürker ve Kararmaz’a teşekkür etti. Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt