İran medyasında çıkan haberlere göre dünyanın en iyi futbolcularından biri olan ve şimdiden efsane gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo, İran’da 99 kırbaç cezasına çarptırıldı.

Gazze'de can kaybı 34 bin 49’a yükseldi Gazze'de can kaybı 34 bin 49’a yükseldi

Felçli olan ve Portekizli futbolcunun koyu bir hayranı olan İranlı ressam Fatima Hamami ile eylül ayında yaptığı görüşmede hayranına basit bir sarılmayla umut veren Ronaldo, İranlı avukatlar tarafından dava edildi.

Portekizli oyuncu Tahran’dayken Hamami ile tanışmış ve Hamami’nin Ronaldo’ya kendisi için özel olarak yaptığı bir tabloyu hediye etmek istemesi üzerine buluşmayı ayarladığı bildirilmişti. Buluşma sırasında Ronaldo teşekkür etmek için kadına sarıldı. Buluşmanın bir videosu sosyal medyada dolaşıma girdi.

 ‘Sharq Emroz’a göre, çok sayıda İranlı avukat bu sarılma hakkında şikayette bulundu, çünkü İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmak zina ile eşdeğer.Kanal, İran yargısının hızlı tepki verdiğini ve Ronaldo’yu 99 kırbaç cezasına çarptırdığını, Portekizli yıldızın İran’a bir sonraki seyahatinde bu cezayı alacağını yazdı. Haber Merkezi 

Editör: Onur Yılmaz