Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu programında Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesine ziyarette bulundu.

Ferdi Zeyrek'ten işçilerle ilgili açıklama | 1 Mayıs mesajı Ferdi Zeyrek'ten işçilerle ilgili açıklama | 1 Mayıs mesajı

Ziyarette konuşan Başkan Ergün, “Şehitlerimizin nuru, gazilerimizin onuruyla bin yıldır bu topraklarda bir ve beraberiz. Tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ergün'e ziyareti esnasında Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş ile AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları eşlik etti. Şube Başkanı Ahmet İlter ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün, dernek üyeleriyle sohbet etti, taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Başkan Ergün, Manisalılara en iyi hizmet ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

Cengiz Ergün'den Şehit ve Gazi Mesajı

Başkan Ergün konuşmasının devamında, “Şehitlerimizin nuru, gazilerimizin onuruyla bin yıldır bu topraklarda bir ve beraberiz. Tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Ahmet İlter de ziyareti nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Kaynak: Özkan Çelik