Yapılan düzenlemeden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden bölge esnafı ve Alaşehirli

İl genelinde hayata geçirilen prestij cadde projeleriyle şehrin gece ve gündüz görünüşüne yeni bir görünüm kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçe merkezindeki Sümer Oral ve İsmetpaşa caddelerinde de prestij cadde düzenleme çalışmasını büyük bir hızla sürdürüyor.

Arabeskin unutulmaz isimlerinden Esengül’ün hayatı film oluyor Arabeskin unutulmaz isimlerinden Esengül’ün hayatı film oluyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, Alaşehir programı kapsamında, Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ile birlikte prestij cadde çalışmalarını inceledi.

Parke taşı döşediler

MHP MYK Üyesi Ali Uçak ve Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ile birlikte kilit parke taşı döşeme çalışmasına yardım eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışma yürüten ekiplere kolaylık diledi.

Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam etmesi dilekleriyle duaların okunduğu ve kurban kesildiği incelemede, Alaşehirli vatandaşlar da çalışmalardan duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ergün’ü çiçeklerle karşılayan cadde üzerindeki esnaflar, çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin merkezine yeni ve modern bir görünüm geleceğini ifade ederek, Başkan Ergün’e teşekkürlerini sundu.

24 milyon TL’lik hizmet

Alaşehirli vatandaşlar da ilçeye yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür ederken, kendisiyle hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Gösterilen ilgi nedeniyle Alaşehirli vatandaşlara teşekkür eden Başkan Ergün, şöyle konuştu:

“İlçemizin güzelliğine güzellik katacak Sümer Oral ve İsmetpaşa caddelerimizdeki prestij cadde düzenleme çalışmamız devam ediyor. Sümer Oral ve İsmetpaşa Caddelerinde 1.300 metre içme suyu, 1.500 metre kanalizasyon, 1.000 metre yağmur suyu hattı döşedik. Altyapı ve üstyapıya toplam 24 milyon TL yatırım yapıldı. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak, ilçemizin prestij caddelerini hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Tüm çalışmalarımız, hemşehrilerimizin mutluluğu için.”

Editör: Nuray Bozkurt