Son yıllarda video içeriği üretmek ve markalarla yapılan iş birliğini sosyal medyada paylaşmak, bu anlamda popülerliğini korumaktadır. Bilindiği üzere yukarıda bahsettiğimiz işi icra edenler internet fenomenleridir.  

Sosyal medyada ünlü olan isimler de vatandaşlar tarafından oldukça merak edilmektedir. Bu isimlerden biri de fenomen Cem Özkök’tür. Peki Cem Özkök kimdir? Temizlik fenomeni Cem Özkök hakkında bilinmeyenleri derledik…

Cem Özkök Kimdir?

Cem Özkök Instagram’da çektiği temizlik videoları ile ünlü olmuş bir dijital içerik üreticisidir. Cem Özkök lavanta yağı kullanarak yaptığı dip köşe temizlikle popülerlik kazanmıştır. Özellikle ev hanımları, kendisinin sıkı takipçisi haline gelmiştir.

Cem Özkök temizlik videolarının yanı sıra, sağlıklı beslenme ve fit yaşam formatında videolar da yayınlamaktadır. Sabah 5’te güne başlama, spor rutinleri, fit yemek ve tatlı tariflerini içeren videoları da bu kapsamda oldukça beğeni almaktadır.

Böyle bir yaşama daha 3-4 senedir geçtiği bilinen Cem Özkök eski haliyle de oldukça konuşulmaktadır. Bu kapsamda görece kilolu ve sağlıksız görünen eski halini de takipçileriyle paylaşarak, motivasyon videoları çekmektedir.

Cem Ozkok Kimdir 1

Manisalılar 1 Mayıs’ı Kentpark’ta geçirdi Manisalılar 1 Mayıs’ı Kentpark’ta geçirdi

Sıklıkla araştırılan Cem Özkök kimdir sorusu, karşımıza ünlü ismin annesini de çıkartmaktadır. Çünkü Cem Özkök bazı videolarına annesini de dahil etmektedir. Bu kapsamda Cem Özkök annesinin sahip olduğu fit görüntü ve oldukça genç olan yüzüyle de oldukça araştırılmaktadır. Öyle ki ikiliyi ilk defa görenler, anne oğul olduklarına inanmakta güçlük çekmektedir.

Annesiyle oldukça konuşulan Cem Özkök babasıyla da sıklıkla araştırılmaktadır. Babasıyla görüşmediği bilinen Cem Özkök, katıldığı bir programda ‘Babamı bu yaşıma kadar yalnızca bir kere gördüm.’ demiştir.

Cem Özkök Kaç Yaşında? Nereli?

Şimdi de Cem Özkök’ün yaşı ve memleketi ile devam edelim… Cem Özkök’ün kişisel bilgileri hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Dolayısıyla Cem Özkök doğum tarihi itibarıyla oldukça merak konusudur.

Cem Özkök’ün günümüzde 35 yaşında olduğu bilgisi yer almaktadır. Kişisel bilgilerini takipçileriyle paylaşmayan Cem Özkök’ün nereli olduğu hakkında da herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Cem Ozkok Kimdir 5

Cem Özkök Nasıl Ünlü Oldu?

Cem Özkök kimdir sorusuna, ünlü ismin oldukça geniş takipçili bir internet fenomeni olduğu yanıtını vermiştik. Bu kapsamda Cem Özkök’ün nasıl ünlü olduğu, özellikle takipçileri tarafından oldukça merak edilmektedir.

‘Temizlik yapan erkek’ şeklinde internet hayatına adım atan Cem Özkök, yaptığı dip köşe temizliklerle özellikle ev hanımlarının oldukça dikkatini çekmiştir. Çektiği videoları kendi seslendirmesiyle birlikte ‘foşur foşur abi’ olarak anılan ünlü isim samimi anlatımıyla de oldukça popülerlik kazanmıştır.

Cem Özkök’ün temizlik konusundaki videoları ilgi gördükçe, ünlü isim markalardan iş birliği teklifleri almaya ve bu kapsamda içerik üretmeye başlamıştır. Bu sayede ise geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

Cem Ozkok Kimdir 6

Temizlik videolarının yanı sıra Cem Özkök, öz bakımına ve beslenmesine de oldukça önem vermektedir. Öyle ki Cem Özkök at kılı fırçası, nefes makinası, cilt bakımı ve dil temizliği gibi sabah rutinlerine sahiptir.

Bu sebeple farklı bir takipçi kitlesi edinen Cem Özkök takipçi sayısını giderek artırmıştır. Bunların dışında Cem Özkök büyük oranda kilo vermiş ve fit görüntüsüyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Beslenmesine ve sporuna oldukça önem veren ünlü isim, sık sık sağlıklı yemek tarifleri de paylaşmaktadır. Bu sayede kilo vermek isteyenler için de motivasyon olmuş ve bir farklı takipçi kitlesi daha edinmiştir.

Cem Ozkok Kimdir 3

Cem Özkök’ün İşi Nedir?

Cem Özkök kimdir merak edenleri için ünlü ismin ne iş yaptığını inceleyelim… Cem Özkök iki farklı kariyere sahiptir. Bunlardan birincisi, sosyal medyadaki dijital içerik üreticiliğidir. Bu kapsamda ünlü isim markalarla çalışmaktadır ve yaklaşık olarak 3 milyon takipçiye sahiptir.

Ancak ünlü isim, çektiği sabah rutini videolarında işe gittiğini söylemektedir. Bu kapsamda ise takipçileri, Cem Özkök’ün işi nedir şeklinde oldukça meraklanmaktadır. Asıl mesleği köşe yazarlığı olan Cem Özkök Milliyet Gazetesi’nde yazmaktadır.

Cem Özkök Evli Mi?

Ünlü isim özel hayatını takipçileri ile çok fazla paylaşmamaktadır. Bu sebeple Cem Özkök sevgilisi ve evli olup olmadığı konusunda merak edilmektedir. Ancak Cem Özkök’ün bekar olduğu bilinmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik