Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hüma Hatun Kız Yurdu'na spor aletleri desteği sağlayarak, epidyem zemin üzerine konuşlandırılan spor aletleri ve yurt çevresinde gerçekleştirilen kurakçıl peyzaj çalışmalarıyla öğrencilerin beğenisini kazandı.

Hüma Hatun Yurduna Peyzaj ve Spor Aletleri Desteği (9)

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kurumlar arası işbirliğini sürdürerek, ihtiyaç duyulan çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi içinde bulunan Hüma Hatun Kız Yurdu çevresinde kurakçıl peyzaj çalışmaları yaptı. Aynı zamanda, öğrencilerin spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla epidyem zemin üzerine spor aletleri konuşlandırıldı. Bu yeni olanaklar sayesinde öğrenciler ve yurt görevlileri spor aletlerini kullanarak büyük bir mutluluk yaşadı.

Hüma Hatun Yurduna Peyzaj ve Spor Aletleri Desteği (11)

Efsanelere Konu Olan Kayıp Şehir Atlantis Manisa'da Mı? Gizemli Kıta Parçası Hakkında Bilinmeyenler! Efsanelere Konu Olan Kayıp Şehir Atlantis Manisa'da Mı? Gizemli Kıta Parçası Hakkında Bilinmeyenler!

Hüma Hatun Yurt Müdürü Ebru Öztürk, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, bize bu güzel kompleksi kazandırdığı için kurumum ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Rabia Bal da "Yeni yapılan spor tesislerimizi kullanmaya başladık. Sadece biz değil, buradaki görevli ablalarımız da bu spor aletlerini kullanıyorlar. Yurdun etrafında yürüyüş yapıyorduk, artık burada spor yapacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuşarak memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi