Samsun'dan Muğla'nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak üzere gelen 3 kişi korkunç bir olay yaşadı… İddiaya göre, satış için anlaştıkları kişiyle buluşan üç kişi, Cennet Koy mevkiinde silahlı bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Samsun’da yaşayan Recep T.G., Hakan E. ve Sefa E., 16 buzağıyı satmak için Bodrum’a geldi. İddiaya göre, 3 kişi satış için İ.A. ile telefonda konuşarak anlaşma sağladı. 3 kişi anlaştıkları kişiyle Türkbükü’nde buluştu. İ.A. mandıraların Cennet Koy mevkiinde olduğunu dile getirerek Recep T.G., Hakan E. ve Sefa E.'yi buzağılarla birlikte Cennet Koy’a götürdü. Buzağı satıcılarını, Cennet Koy’da İ.A. ve orada bekleyen silahlı bir grup A.Ç., M.Ç., D.K.,Y .A., H.A. ve H.D. karşıladı. Samsun'dan gelen 3 kişi, burada silah ve bıçak zoruyla darp edilip telefonları alındı. Satıcıları ölümle tehdit eden 7 kişilik grup, buzağıları kendi araçlarına yükleyip bölgeden uzaklaştı. 

Jandarma olaya hemen müdahale etti

Jandarma, satıcıların karakola başvurması üzerine olaya hemen müdahale etti. Şüpheliler, Aydın'a gitmek üzere yola çıktıkları sırada Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından kısa sürede yakalandı. Bodrum'dan kaçırılmaya çalışılan 16 buzağın 2'si açlık ve soğuktan dolayı bitkin düştü. Tüm müdahalelere rağmen 2 buzağı telef oldu.

Ege Denizi'nde Korkutan Deprem Ege Denizi'nde Korkutan Deprem

Öte yandan Aydın’da yaşayan şüphelilerin daha önce buzağı satıcılarından yine hayvan aldıkları ve aldıkları hayvanların öldüğü gerekçesiyle böyle bir olay gerçekleştirdikleri iddia edildi. Şahıslar, buzağı satıcılarının şüphelenmemesi için satıcıları Aydın yerine Bodrum’a çağırdıkları öğrenildi. Öte yandan, 7 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Olayda kullanılan çok sayıda tabanca ve bıçak ele geçirildi.

Kaynak: İHA