Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesinde Manisalılarla buluştu. Cumhuriyet Caddesi’nde başlayan programında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Cengiz Ergün’e AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Daire Başkanları, Meclis Üyeleri ile AK Parti ve MHP teşkilatları eşlik etti. Cadde üzerinde bulunan tüm esnaflarla tek tek selamlaşan Başkan Cengiz Ergün, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Hür Işık ve Manşet gazetelerine ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Manisa Hür Işık Gazetesi ile Manisa Manşet Gazetesi ofislerini de ziyaret etti. Başkan Ergün ve Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu Gazetelerin İmtiyaz Sahibi Üzeyir Dindar ve gazetecilerle bir araya geldi. Ziyarette Üzeyir Dindar tarafından Başkan Cengiz Ergün’e 30 Mart 2009 tarihli ‘Manisa’nın Yeni Başkanı Ergün’ başlıklı Hür Işık Gazetesi’nin ilk sayfası hediye edildi. Aynı şekilde Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’na da ‘Siyaseti Sanatçı Ruhla Yapacağım’ açıklamasını içeren sayfası armağan edildi. Başkan Ergün ve Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yapılan jest dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdi.

Kıraathanede çay molası

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaf ziyaretlerinin ardından, Söğütaltı Kıraathanesi’nde çay molası verdi. Çay molasının ardından heyet, Şehzadeler Belediyesi tarafından hizmete alınan Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ve Necip Fazıl Kısakürek toplantı salonunu ziyaret etti.

Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin 'Sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin 'Sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu

Konuk Caddesi ve İbrahim Gökçen Bulvarında ziyaretler sürdü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve beraberindeki heyet Konuk Caddesi ve İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinden Manisa Lisesi’ne inen güzergahın sol tarafında bulunan esnaflara hayırlı işler diledi. Başkan Ergün, ziyaretler sırasında vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı nedeniyle Başkan Ergün’ü tebrik ederek, destek mesajlarını ilettiler. Hayata geçirilen projeler nedeniyle de teşekkür ettiler. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Cengiz Ergün, vatandaşların merak ettikleri soruları da yanıtladı. Başkan Ergün, ziyaretler esnasında karşılaştığı çocukları da kırtasiye seti ve top hediye ederek sevindirdi.

Muhabir: Özkan ÇELİK