İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, çat kapı ziyaretlerine Akgedik Mahallesi'nde devam etti. İYİ Partili Başkan adayı Akan, "Akgedik TOKİ yerleşkesi inşa edildikten sonra yalnızlığa terk edildi. Biz TOKİ konutlarını kendi haline bırakılan bir yer halinden çıkarıp, sosyal dönüşüm alanlarıyla dolu, 6 bin metrekareye inşa edilmiş modern bir pazar yeri olan bir yaşam merkezine dönüştüreceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, il başkanlığını ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özel, il başkanlığını ziyaret etti

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Akgedik Mahallesi'nde çat kapı ziyaretlerine başlayan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, vatandaşların sorunlarını dinledi.

"En Büyük Eksiklik Sosyal Donatı Alanları"

İYİ Partili Başkan adayı Akan; çat kapı ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, "Akgedik TOKİ bölgesinde şu an 2 bin 500 konut var. Binlerce vatandaşımız bu bölgede yaşıyor ancak bölgede sosyal donatı alanları yok. Vatandaşlarımızı keyifle vakit geçirebileceği alanlar yetersiz. Akgedik TOKİ sakinlerinin en büyük talebi Pazar yeri. Akgedik Pazar yeri projemiz için mimari tasarımlarımızı hazırlayarak kamuoyu ile detaylı bir şekilde paylaşmıştık. Vatandaşlarımıza da Akgedik'te yapmayı düşündüğümüz projeleri anlatıp, bizden taleplerini dinledik" dedi.

"Akgedik Yaşayan Bir Merkez Haline Gelecek"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Vatandaşlarımız teveccüh edip bizleri göreve getirirse, Akgedik mahallemizin en büyük ihtiyacı olan sosyal donatı alanlarının yapımına ilk 2 ay içerisinde başlayacağız. TOKİ bölgesinde olan sağlık ocağını, her blokta oturan vatandaşlarımızı rahatlıkla erişebileceği bir yere taşımak için Sağlık İl Müdürlüğümüzle görüşmeleri yapacağız. Akgedik TOKİ bölgesinde hazırladığımız pazar yeri projemizi hemen tamamlayarak vatandaşlarımızı kullanımın açacağız. Akgedik'in, Yunusemre'nin kazanması için birlikte çalışıp, birlikte başaracağız"

Kaynak: Özkan ÇELİK