Manisa'nın sağlık alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha eklemek için yoğun çaba harcayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın destekleriyle Akhisar'a önemli bir müjdeyi açıkladı.

Yerli ve milli menenjit aşısı için büyük adım Yerli ve milli menenjit aşısı için büyük adım

Yapılan yoğun görüşmeler ve desteklerin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdirleriyle Akhisar'a kazandırılacak olan 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi'nin ilk adımı atıldı. Toplamda 124.224 metrekare üzerine kurulacak olan bu dev sağlık tesisi, bugünkü bedelle yaklaşık 5 milyar TL'ye mal olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanarak 2024 yılı yatırım programına alınan Akhisar Devlet Hastanesi, bölgede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı ve Manisa'nın her köşesine ulaştırmayı hedefliyor. Yenişehirlioğlu, açıklamasında sağlık yatırımlarını Manisa'nın her kesimine ulaştırmak ve hemşehrilerine daha kaliteli sağlık hizmetleri sunmak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Yenişehirlioğlu, Sağlık Bakanı Koca ve emeği geçen herkese minnettarlığını ifade etti.

Yenişehirlioğlu, "Sağlık yatırımlarımızı Manisa’mızın her köşesine ulaştırmak ve hemşehrilerimize sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyor; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Akhisar halkına hayırlı olsun dileklerini ileten Yenişehirlioğlu, yeni hastane ile bölgenin sağlık altyapısını güçlendirerek halkın sağlık ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap vereceklerini belirtti.

Kaynak: Özkan Çelik