CHP’deki huzursuzluk  huzuru bozar mı? CHP’deki huzursuzluk huzuru bozar mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 48 ilin belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayacak.
AK Parti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için aday tanıtım toplantısını yarın, saat 14.00'te Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde düzenleyecek. Toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 48 ilin belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayacak.
Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK'nın saldırısında 9 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelenmişti. Yeni açıklanan tarihte, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan toplantıda, 17'si büyükşehir olmak üzere toplamda 48 ilin belediye başkan adayı kamuoyuna tanıtılacak.
Adaylarının belirlenmesi ve tanıtılmasıyla birlikte AK Parti, seçim kampanyasını daha etkin bir şekilde sürdürecek ve yerel yönetimlerdeki başarılarını artırmayı hedefleyecek. Seçim sürecinde belirlenecek adaylar, Türkiye'nin farklı illerindeki seçmenlere yönelik projelerini ve vaatlerini açıklayarak destek arayacak.
İşte adayları açıklanacak 48 il:
Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa Tekirdağ, Trabzon, Van, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bilecik, Burdur, Bolu, Çorum, Mardin, Hakkâri, Iğdır, Kırşehir, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Zonguldak, Gümüşhane, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak ve Yozgat.

Kaynak: Haber Merkezi