Bahçeli’den grup toplantısında sert sözler! Bahçeli’den grup toplantısında sert sözler!

AK Parti Şehzadeler ’de görev alacak yeni yönetim kurulu listesi belli oldu. Şehzadeler’in her kesimine hitap edecek yelpazede bir yönetim oluşturduklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Avukat Ali Özyiğit, yeni yönetimin 2024 seçimleri için hazır olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz ay AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. Ali Özyiğit’in 30 kişilik yönetim kurulu belli oldu. İlk yönetim kurulu toplantısını yapan yeni yönetim, kısa bir tanışmanın ardından 2024 yerel seçimlerinde izlenecek yol haritası ilgili fikir paylaşımında bulundu.

İlk toplantıda yönetim listelerinde yer alan yöneticileri tek tek tebrik eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit “Yeni yönetim kurulu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevini daha da güçlendirmek ve ilçe halkına daha iyi hizmet sunmak için kararlı bir şekilde çalışacak. Bu ekip, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmada büyük bir rol oynayacaktır. Birlikte yola çıktığımız dava arkadaşlarımız ile 2024 yerel seçimlerine çok sıkı bir şekilde çalışarak hazırlanacak, Şehzadeler Belediyemizde yeniden AK Parti bayrağını dalgalandırmak için kapı kapı dolaşacak, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi. Özkan ÇELİK

ouıo

treter

Editör: Zerrin Ağar