Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yerel seçimlere katılma hakkı elde eden Büyük Türkiye Partisi'nin Ocak Partisi'ne katıldığını açıkladı. Canpolat, bu önemli gelişmeyi parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında kamuoyuyla paylaştı.

Toplantı, şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından söz alan Canpolat, Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne katılabilecek 36 parti arasında yer alan Büyük Türkiye Partisi'nin Ocak Partisi'ne katıldığını belirtti. Canpolat, Osmanlı Ocakları'nın Ocak Partisi'ni tam destekleyeceğini vurgulayarak, "Biz Ocak Partisi olarak medeniyetimize sarılıyoruz. Ecdadın izini Cumhuriyetin değerlerinde yapıyoruz. Günümüz şartlarında hayatın bize sunmuş olduğu imkanlar, teknoloji, bilim, sanat, edebiyat, bunların hepsinin üzerinde Osmanlı medeniyetinin üzerine bir tuğla koymak değil niyetimiz. Biz onların tozunu bile alabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Ahmetli Heyetinden Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti Ahmetli Heyetinden Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Canpolat, Türk milletini bir araya getirme, eğitim seviyesini yükseltme ve suç oranlarını azaltma amacıyla emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. Konuşmasının ardından Canpolat, tüm Büyük Türkiye Partisi adına Hüseyin Durmaz'a rozet takdim etti.

Kaynak: İHA