Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu ay sonuna kadar 100 belediye başkanı adayını açıklayacaklarını da söyleyen Kılıç, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine tek başına girmeye hazırlandıklarını kaydetti.

“Ay sonuna kalmadan 100 başkan adayımızı tanıtacağız”

Ekim ayı sonunda belirledikleri ilçelerde adaylarını tanıtacaklarını söyleyen Kılıç, şöyle konuştu:

Şehzadeler Meclisi'nden yeni başkana flaş yetki! Şehzadeler Meclisi'nden yeni başkana flaş yetki!

“Ay sonuna kalmadan 100 ilçemiz ve bazı illerimizde adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız. Yeniden Refah Partisi gerek büyükşehir ve il gerekse ilçe ve belde gibi belediye meclisi üyelikleri gibi çok önemli başvuruları muhatap olmaktadır. Başvuru yapanlar arasından komisyonlarımız oluşturuldu. Değerlendirmeler yapılacak. Birinci etapta yapılacak 100 başkan adayımızı kamuoyuna tanıtacağız. Kasım ayı sonuna kalmadan ikinci etapta ikinci 100 belediye başkanı adayımızı kamuoyuna tanıtmış olacağız”.

“Yeniden Refah Partisinin kapıları açık olacaktır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel’in “Bütün siyasi parti liderleriyle görüşeceğim” sözlerini de değerlendiren Kılıç, herkese kapıya açık tuttuklarına dikkati çekerek, “Özgür Özel, her ne kadar CHP Kurultayında Gazze hassasiyetimize ve kamuoyunun beklentilerine tercüman olamasa da ziyaret düşüncesine Yeniden Refah Partisinin kapıları açık olacaktır. Tüm siyasi partilerle etkileşime ve Türkiye’nin gündemini değerlendirmeye açığız” diye konuştu. İHA 

Editör: Onur Yılmaz