Finans dünyasının önde gelen uzmanları, yatırımcıların gözdesi altın, dolar, euro ve borsa gibi konularda önemli tüyolar veriyor. İşte uzmanların açıklamaları
Altın ve gümüş gibi kıymetli metallerde beklenen düşüşler gerçekleşmeye başladı. Özellikle altın ve gümüş yatırımcıları, nasıl bir strateji izlemeleri gerektiği konusunda dikkatli olmalı.
Döviz kurları ve jeopolitik gerilimlerde yaşanabilecek gelişmeleri takip etmek önem taşıyor.

Uzmanlar, altın piyasasında yaşanan gelişmelere dair Ons altın fiyatlarında 2.300 dolar seviyesinin altında bir sarkma bekleniyor. Gram altın yatırımcıları, ons altın fiyatlarını yakından takip etmeli ve uygun alım fırsatlarını değerlendirmeliler. Ons altın 2.300 dolar seviyesinin altına sarktığında alım yapılabilir önerisinde bulunuyor.


İki hafta önce İran-İsrail gerilimi nedeniyle altın fiyatlarında hızlı yükseliş yaşandı, kripto paralarda ise sert düşüşler gözlendi. Savaş riskinin artması, altın ve gümüş gibi güvenli liman varlıklarına olan talebi artırdı.
Ons altın fiyatlarındaki düşüşler, kripto paralardaki yükselişlerle ters orantılı olabilir. Kripto paralardaki düşüşler altın fiyatlarını yeniden yükselişe geçirebilir.
1 Mayıs tarihine kadar bekleyip, Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararını gözlemlemek önemli olacak. Bu dönemde piyasalarda yatay bir seyir izlenebilir.

Otoyol ve köprülere zam! Gece yarısından itibaren… Otoyol ve köprülere zam! Gece yarısından itibaren…

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Kaynak: Haber Merkezi