Vestel, 11-31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, belirli Vestel 3'lü ankastre setlerin alımı için 5.000 TL indirim fırsatı ve Migros'tan 1.500 TL değerinde hediye çeki sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak için, Vestel yetkili satıcıları veya vestel.com.tr üzerinden 21 Nisan 2024 tarihine kadar seçili ankastre setleri satın almanız ve montajını yaptırmanız gerekiyor.

Montaj sonrasında Vestel'den alacağınız SMS'teki kampanya katılım kodunu kullanarak 28 Nisan 2024 tarihine kadar vestel.com.tr üzerinden başvuru formunu doldurmanız yeterli olacak.

Vestel'den Migros Hediye Çeki

Başvurunuzun ardından 1.500 TL değerinde Migros hediye çeki pop-up olarak ekranda paylaşılacak ve aynı zamanda belirttiğiniz telefon numaranıza Vestel tarafından SMS ile iletilmiş olacak. Toplam 1.500 TL değerinde iki adet 750 TL değerinde Migros hediye çeki verilecek.

Kampanyaya katılan seçili 3'lü ankastre setlerde stoklarla sınırlı olup, paket olarak alınan ürünlerden iade durumunda yapılan indirim tutarı geri ödenmesi gerekiyor.

Migros hediye çeki ile ilgili bilgi almak için 0850 222 4 123 numaralı telefondan Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Kampanya bitiminden sonra SMS ile alışveriş çeki ulaşmazsa, Vestel Müşteri Hizmetleri ile 15 gün içinde iletişime geçebilirsiniz.


Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodu kullanım koşulları aşağıdaki gibidir:

Düğünlerde herkes bunu takıyor! Hem uygun fiyatlı hem şık! Düğünlerde herkes bunu takıyor! Hem uygun fiyatlı hem şık!
  • Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodları, Tüm Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazaları, Macrocenter Kiosk, Migros Sanal Market ve Migros Hemen alışverişlerinde kullanılabilir.
  • Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodları, Migros, 5M Migros, Macrocenter, Macrocenter Kiosk’larda ve Migros Jet mağazalarında kasiyere bildirilerek veya Migros Sanal Market ve Migros Hemen alışverişlerinde sistem üzerinden kullanılabilir.
  • Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodları tek kullanımlıktır ve bölünerek kullanılamaz. Alışveriş sonunda kod içinde kalan bakiye için para üstü veya hediye çeki talep edilemez.
  • Mağazalardan yapılan alışverişlerde, bir alışverişte birden fazla Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodu kullanılabilir.
  • Migros Sanal Market ve Migros Hemen alışverişlerinde, bir alışverişte sadece bir adet Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodu kullanılabilir.
  • Migros Sanal Market’ten ve Migros Hemen’den yapılan alışverişlerde gramajlı ve alternatifli ürün alımlarında toplam tutarın %80’i Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodu ile ödenebilir. Kalan %20’si kredi kartı üzerinden provizyon uygulanarak sipariş sonlandırılır.
  • Migros MoneyPay Dijital Alışveriş Kodlarının son kullanım tarihi 31.12.2025'tir. 

Kaynak: Haber Merkezi