Manisa'ya sağanak uyarısı! Sıcaklara yağmur molası... Manisa'ya sağanak uyarısı! Sıcaklara yağmur molası...

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Enver Ünlü, Sarıgöl ilçesine ziyarette bulundu. Sarıgöl ilçesini ziyaretinde ilk olarak Sarıgöl Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ünlü, Kaymakam Ali Arıkan, kurum müdürleri ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Kaymakam Arıkan Vali Ünlü’ye ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve ilçedeki projelere ilişkin bilgi verdi. Vali Ünlü, Kaymakam Arıkan ve personele çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ünlü daha sonra Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Vali Ünlü, Başkan Selçuk ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Başkan Selçuk, Sarıgöl ilçesinde belediye tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Vali Ünlü Başkan Selçuk’a ve belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Enver Ünlü, Sarıgöl ilçesi ziyaretini vatani görevi sırasında PKK terör örgütüne yönelik Siirt İli Eruh İlçesi Girekelhe Tepe bölgesinde yürütülen iç güvenlik harekâtı sırasında terör örgütü tarafından daha önceden araziye döşenen patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Er Feyzi Tekeş’in ailesini ziyaret ederek tamamladı.

Ziyarette Vali Ünlü, Şehit Jandarma Er Feyzi Tekeş’in kıymetli annesi Rukiye Tekeş ve ailesi ile sohbet edip hatırlarını sordu. Aziz Şehitlerimizi her zaman rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade eden Vali Ünlü, “Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her fırsatta sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Devletimizin kapıları sizlere her zaman açıktır.” dedi. Özkan ÇELİK

Editör: Zerrin Ağar