TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AMBALAJ ATIKLARI TOPLANMASI TAŞINMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ HAKKININ KİRAYA VERİLMESİ İHALE İLANI

 
MADDE 1- İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ
   Turgutlu Belediyesi hizmet sınırları içinde ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması taşınması ve değerlendirilmesi hakkının kiraya verilmesi işinin 2886 sayılı yasanın 45'nci maddesi gereğince açık teklif usulü ile kiralanacaktır.


MADDE 2- İHALENİN SÜRESİ
 İhalenin süresi yapılacak sözleşmeden itibaren 24 aydır.
İşin Başlama ve Bitiş Tarihi 16/02/2024-15/02/2026

MADDE 3- İHALENİN MUHAMMEN BEDELİ
 Bu iş için tahmin edilen 24 aylık bedel 200.017,71-TL+KDV' dir. Geçici  Teminatı 6.000,53-TL' dir. Tahmin edilen yıllık bedel yüklenici tarafından her ay 313 ton ambalaj atığı toplanacağı kabul edilerek belirlenmiştir. Bu miktarın altında ambalaj atığı toplaması durumunda yüklenici hak kaybı talebinde veya ödeme talebinde bulunamaz.
             

MADDE 4- İHALENİN GÜNÜ VE SAATİ
 İhale 02/02/2024 Cuma günü saat 11.00'de Belediye Encümen toplantı salonunda  yapılacaktır.

MADDE 5- İHALEYE KATILMA ŞARTLARI;

  1. Adres beyanı, Nüfus Fotokopisi (Vatandaşlık Nolu)
  2. Varsa Kayıtlı olduğu Oda kaydı,
  3. İstekli adına vekaleten iştirak ediyorsa, vekaletname ile vekilin imza sirküleri
  4. Turgutlu Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
  5. Geçici  teminat belgesi
  6. Ortak girişim olması halinde, (yukarıdaki belgelerle birlikte) Ortak girişim beyannamesi, sözleşme esnasında ise Noter’den tasdikli ortaklık sözleşmesi
  7. Tüzel kişi olması halinde Ticaret Sicil Gazetesi ve Noter tasdikli imza sirküleri.



MADDE 6- SÖZLEŞME VE TEMİNATLAR
Encümen, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte yetkilidir. Bu hususları bilerek ihaleye katıldığından, itiraz ve dava edilemez.


 MADDE 7-İHALE GİDERLERİ
 İhale ve yapılacak sözleşme ile ilgili tüm vergi, resim ve harçlarla (damga ver. -karar pulu) Noter masrafları istekliye aittir.
MADDE 8- ŞARTNAMENİN TEMİNİ VE BEDELİ  

 İhale şartnamesi Belediye İnternet sitesinde ve her gün mesai saatleri içinde Temizlik İşleri Müdürlüğünde incelenebilir Şartnameyi almak isteyenler 50 TL (elli lira) bedel karşılığında satın alabilir.
 

#ilangovtr Basın No ILN01970286