Spor Toto 3.lig temsilcisi Turgutluspor'da teknik adam arayışları hızla sürerken Fatih Uygun'un takımın başına geçme olasılığı güçlendi.
Birçok yerli teknik adamla görüşen ancak Fatih Uygun isminin ağırlık kazandığı öğrenilirken, yönetimin hem teknik adam hem de oyuncu konusunda önümüzdeki günlerde Fenerbahçe Kulübü Alt yapı sorumlusu Cemil Turan ile görüşeceği öğrenildi.
Takımın kime emanet edileceği Turgutlu'da ve camiada merakla beklenirken, yönetimin önümüzdeki günlerde hoca konusunu noktalayacağı ve transfer görüşmelerine başlayacağı öğrenildi. Öte yandan yerli hoca konusunda önceliğin Fatih Uygun'da olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Turgutluspor'un alt yapısından yetişen ve 2014-2015 sezonu Çanakkale Dardanelspor'un teknik direktörü olarak tamamlayan Uygun ismi camiada destek görürken son kararı yönetim kurulu verecek.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a giderek Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu ile bir araya gelen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor'u masaya yatırdı. Mosturoğlu ile görüşen Şirin, özellikle oyuncu konusunda yakın arkadaşından destek istedi. Turgutluspor'un önümüzdeki günlerde hoca konusunu netleştirmesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim