TFF 1'inci Lig'in ilk haftasındaki 4-1'lik Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından evindeki ilk karşılaşmada da Samsunspor'a 1-0 mağlup olarak ikide sıfır çeken Manisaspor'da büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

Lige kabus gibi başlayan siyah-beyazlılarda hedef isim ise teknik direktör Sait Karafırtınalar. Maç içerisinde futbolcuların pozisyonunu sık sık değiştiren Karafırtınalar yaptığı yanlış oyuncu tercihleri ile de taraftarın tepkisini çeken isim oldu. Bunun dışında ilk iki maçta kazanılan iki penaltı atışını gole çeviremeyen siyah-beyazlılarda penaltı atışı öncesi yaşanan kargaşada takım içinde ki dağınıklığın bir göstergesi oldu.

MUSTAFA SEVGİ TERCİHİ TARTIŞMA YARATTI

Samsunspor maçında Manisaspor 1-0 mağlup iken 83.dakikada penaltı atışından yaralayamayan Mustafa Sevgi kaçırdığı penaltı sonrası tartışma konusu oldu. Geçtiğimiz 3 sezon Samsunspor formasını giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Mustafa Sevgi’nin atışını kendisi gibi uzun yıllardır Samsunspor formasını terleten Furkan Köse’nin kurtarması ‘Bu maçta penaltıyı Mustafa Sevgi mi atar?’ sorusunu akıllara getirdi.

HER MAÇ ATAR BU MAÇ ATMAZ

Mustafa Sevgi ve Furkan Köse’nin 3 sezondur birlikte Samsunspor’da forma giymesi ve birbirlerini iyi tanıması bu penaltının kaçmasında büyük etken olduğu düşünülüyor. Manisaspor çok kritik bir penaltı atışından yaralanamazken Mustafa Sevgi belki de tek penaltı atmayacağı maçta kritik penaltıyı atması Sait Karafırtanalar’ın ne kadar formsuz olduğunu bir kez daha gösterdi.

Editör: TE Bilişim