Spor Toto 3.Lig 1.Grupta üst üste aldığı iki galibiyet ile ligde ikinci sıraya oturan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yüzler gülüyor. Alınan galibiyetler sonrası morallenen yeşil-beyazlılar hem rakiplerine gözdağı verdi hem de ligin zirvesine olan çıkışını sürdürdü.

LEVENT DEVRİM; “ÇIKIŞIMIZ DARDANELSPOR MAÇI İLE DEVAM EDECEK”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3.Lig 1.Grup 6. haftasında Dardanelspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün saat 16.00’da Haili Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile başladı. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanda Düzcespor maçında uzun süre forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaptı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı teknik adamı Levent devrim yakaladıkları çıkışı Dardanelspor maçında da sürdürmek istediklerini ifade etti.

Levent Devrim; “Lige oyun olarak da skor olarak da istediğimiz gibi başlayamadık. Ama kaybettiğimiz Orhangazi Belediyespor maçı ile oyunsal olarak çıkışımıza başladık. Orhangazi Belediyespor maçını kaybetmiş olsak da çok iyi bir futbol sahaya koyduk. 12-13 tane gol kaçırdık. Ardından Erzin Belediyespor ve Düzcespor maçlarında skor olarak da çıkışa geçtik. Artık iyi oyunun yanına skoru da ekledik. Dediğim gibi oyun ve skor olarak yukarıya çıkışımız var. 4 günde alınan iki galibiyet var. Önümüzde Dardanelspor maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“SKOR İSTİKRARINI YAKALAMAMIZ LAZIM”

Sözlerine devam eden Levent Devrim; “ Dardanelspor maçı bizim için çok önemli. Oyun olarak yakaladığımız bir istikrar var. Skor olarak da bu istikrarı yakalayıp ligin zirvesine çıkmak istiyoruz. Pazar gününe kadar takımımızı Dardanelspor maçına en iyi şekilde hazırlıyoruz. Hiç ara vermeden hazırlıklarımıza başladık. Pazar günü taraftarımıza hem fiziksel açıdan hem psikolojik açıdan iyi bir Büyükşehir Belediyespor izletmek istiyoruz” dedi

“SIKIŞIK FİKSTÜRÜ AVANTAJA ÇEVİRDİK”

Zorlu periyodu avantaja çevirdiklerini ifade eden Levent Devrim; “ 8 günde 3 maç bizim için zorlu bir periyot olarak duruyordu. Ama sezon başı kampını verimli geçirdik. Bu dönemde sık maç oynamak bizi etkilemediğini düşünüyorum. Hatta alınan iki galibiyet ile bu süreci kendi lehimize çevirdik. Bu periyodun son halkası olan Dardanelspor maçını kazanıp, bu virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

“BU DAHA BAŞLANGIÇ”

Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sahaya yüzde yüzünü yansıtmadığı söyleyen Levent Devrim; “

Takım olarak dediğim gibi sezon başı kampını çok iyi geçirdik. Hazırlık maçları olsun, fiziki yüklemeler olsun takım halinde çok iyi durumdaydık. Takımımızdan beklentilerimizde bu doğrultuda fazlaydı. Lige istediğimiz gibi başlamasak da her geçen gün yukarıya çıkan bir çizgimiz var. Ama daha seviyemizin yüzde 60’ını sahaya yansıttık. Lige yeni başladık diyebilirim. İleri ki haftalarda seviyemiz daha da yukarıya çıkacaktır. Kaliteli bir takımız var ve hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim