Ligde kalması mucizelere bağlı olan Manisaspor 'da sessizliği kulüp Başkanı Abdullah Mergen bozdu. Önceki gün bir yerel kanalda açıklamalarda bulunan Mergen, takımın küme düşmesi halinde hemen gelecek sezon planlamalarına başlayacaklarını açıkladı. Tüm Manisa halkının tepki gösterdiği ve zaman zaman "İstifa" seslerinin yükseldiği bu başarısız ortamda bile Başkan Mergen'in bu koltuk sevdası herkesi şaşırttı.
50 yıllık koca mazisi olan Manisaspor'un her yönden adeta dibe vurmuş olduğu bir ligde, hala vaat vermeye devam eden Mergen'in koltuğu bırakma niyeti yok gibi görünüyor. Sezon başından bu yana sürekli olarak bahaneler üreten ancak söylediği sözleri bir türlü yerine de getiremeyen Manisaspor Başkanı, kendisini hala başarılı görüyor.

DÜŞTÜKTEN SONRAKİ PROJELER HAZIRLANMIŞ!
Abdullah Mergen, Manisaspor'un küme düşmesinin matematiksel olarak kesinleşmesinin ardından yapacağı vaatleri bir bir sıraladı. Taner Taşkın'la yola devam edeceklerini ve kadroda bulunan yerli futbolcuları kadroda tutmaya çalışacağını açıkladı.

HALA GEÇMİŞİ SUÇLUYOR
Başkan Mergen'in kötü sonuçların ardından finans yapısındaki bozuklukları, "günümüz sorunu değil, geçmiş dönemlerden kalan" borçlar olarak görüp kendini aklama çabaları da devam ediyor. Şuan ki tüm finansal sorunların geçmiş yönetimlerden geldiğini belirtti. Kendisinin elinden gelen her şeyi yaptığını ancak bazen ne yaparlarsa yapsınlar olmadığını da sözlerine ekledi.

ERKEN KONGRE DİYE BİR ŞEY YOK
Abdullah Mergen'in oldukça başarısız günler yaşatmasının ardından şehirdeki istifa sesleriyle ilgili de sözler söyledi. Kongreye gitme gibi bir planının olmadığını ve kesin olarak gelecek sene de takımı yöneteceğini belirtti.

BU TAKIMI İYİ BİR ŞEKİLDE BURALARA GETİRDİK !!!

Başkan Mergen'in açıklamalarında en şaşırtıcı noktalardan birisi ise takımı aldığı günden bu yana "iyi bir şekilde, sorun yaşamadık" demesi oldu. Manisaspor'un ligde 17. Olması ve ligde kalmasının bile mucize olduğu bir ortamda hala bunları söyleyebilmesi de başarısızlığa doymadığının bir göstergesi oldu.

BİZE SABIR GÖSTERSİNLER; BİZİM BAŞKA GİDECEK BİR YERİMİZ YOK!
Manisaspor'un başarılı(!) başkanı Mergen'in hala taraftarların kendisine karşı sabır göstermesini istedi ve kendisinin devam etmesi durumunda "çok kısa" zaman içerisinde 8-10 yıl önceki efsane günlerine döneceklerini söyledi. Başka gidecek yerlerinin olmadığını söyleyen Mergen, hala destek beklediğini de sözlerine ekledi.

DÜNYANIN SONU DEĞİL-MİŞ- !
Ligde kalma mucizesinin gerçekleşmemesi durumunda önümüzdeki yıl şampiyonluk sözü de veren Mergen, birlik beraberlik çağrısı yapmaya da devam etti. Küme düşmeyi "Dünyanın sonu değil" sözleriyle anlatan Mergen, gelecek olan eleştirilere karşı da göğüs gereceğini ve hazırlıklı olduğunu söyledi. Yapılacak olan tüm eleştirileri sineye çekeceğini ve mücadeleye devam edeceğini de söyleyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilişim