Olay, Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ü.D. isimli şahıs eğlence mekanında çalıştığı öğrenilen S.T.’un (30) evine gitti. İddiaya göre, kadının eğlence mekanında çalışmasını istemeyen Ü.D. (41), T. ile tartıştı. Tartışma esnasında Ü.D., yanında getirdiği silah ile S.T.’u öldürdü. Daha sonrasında Ü.D., karakola giderek cinayeti işlediğini itiraf etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, gittikleri adreste T.’un cansız bedeni ile karşılaştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam eden şüpheli Ü.D., gün içerisinde adliyeye sevk edilecek. Öte yandan, hayatını kaybeden kadının 1 çocuğu olduğu öğrenildi.

Zanlı adliyeye sevk edildi

Sakarya’da eğlence mekanında oryantallik yapan 30 yaşındaki kadını, yaşadığı apartta silahla vurarak öldürdükten sonra karakola teslim olan şahıs adliyeye sevk edildi.

Öldürdüğü sevgilisi için eşinden ayrılmış

Öte yandan, olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. D.’ın, T. ile yaklaşık 1 yıllık ilişkisi olduğu ve bu sebeple resmi nikahlı eşinden ayrıldığı da öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek suçunu itiraf eden şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca, bir çocuk annesi olan Sevda T.’un Güneydoğu’dan yaklaşık 6 yıl önce Sakarya’ya geldiği ve T.’un çocuğunun ise Mersin’de yaşayan babasının yanında olduğu öğrenildi.

Trafik sigortasına yeni düzenleme! Trafik sigortasına yeni düzenleme!

Kaynak: İHA