Manisa Futbol Kulübü Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Sakaryaspor’u ağırlayacak. Yarın saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak mücadeleye tüm hafta boyunca 3 puan parolasıyla hazırlanan siyah-beyazlıların en büyük itici gücü ise taraftarı olacak.

Trendyol 1. Lig 8. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor’u konuk edecek. 7 Ekim Cumartesi günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Siyah-beyazlılar, Sakaryaspor maçını kazanarak mücadeleden 3 puanla ayrılmak istiyor.

Tarzanlar Karşıyaka hazırlıklarını sürdürdü Tarzanlar Karşıyaka hazırlıklarını sürdürdü

KARŞILAŞMAYI DAVUT DAKUL ÇELİK YÖNETECEK

Manisa Futbol Kulübü ile Sakaryaspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Davut Dakul Çelik yönetecek. Karşılaşmada Çelik’in yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Şenol Bektaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Sakaryaspor mücadelesinin bilet satışları devam ediyor. Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle; Kategori-1 (Kapalı Tribün): 30 TL, Kategori-2 (Kale Arkası Tribünü): 20 TL., Kategori-3 (Misafir Tribünü): 25 TL. Mahmut ASLAN

Editör: Zerrin Ağar