Gençlik Turnuvası’nın şampiyonluk kupasını Başkan Durbay verdi Gençlik Turnuvası’nın şampiyonluk kupasını Başkan Durbay verdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, geleceğin basketbol yeteneklerini keşfetmek ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Kulüp Başkan Yardımcısı Özcan Nalbantlar, oyuncular Kaan Sarıaslan, Ryan Luther ile Trevon Duval'ın katıldığı etkinlik, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Manisa BBSK Başkan Yardımcısı Özcan Nalbantlar, Polinas MTAL'ye teşekkür ederek, "Basketbol branşımızda hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de başarıdan başarıya koşuyoruz. İç saha maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan Polinas okul yönetimine ve kıymetli öğrencilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Nalbantlar, Okul Müdürü Sibel Gümüş'e imzalı basketbol forması hediye etti.

Programın sonunda konuşan Polinas MTAL Müdürü Sibel Gümüş, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, konuklara çiçek ve hediyeler takdim etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Nalbantlar, sporun içinden gelen değerli Büyükşehir Belediye Başkanı öncülüğünde çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için spora teşvik etmeye devam edeceklerini belirterek, "Dünya standartlarında tesisler ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcuları bünyemizde yetiştirdik, yetiştirmeye de devam edeceğiz" dedi. Kulüp çatısı altında 5000'in üzerinde genç sporcunun bulunduğunu vurgulayan Nalbantlar, kulüp olarak gençleri spora yönlendirme çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Bu etkileşimli etkinlik, gençlerin sporla buluşmalarına ve sporun birleştirici gücünü deneyimlemelerine vesile oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, genç yeteneklere destek vererek Türk basketbolunun geleceğine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: Mahmut ASLAN