Aksu ilçesi Kundu Mahallesi'nde motokuryelik yapan 32 yaşındaki Ali D.'den haber alamayan yakınları, 20 Aralık'ta polise kayıp ihbarında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Ali D.'in bulunması için çalışma başlattı. Bu süreçte, İstanbul'da katıldığı bir televizyon programından sonra kaçma girişiminde bulunan 33 yaşındaki şüpheli Zeynel B. polis ekiplerince yakalandı.

Şüpheli Cinayeti İtiraf Etti

Şüpheli, arkadaşı olan motokuryeyi kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü ve cesedi gömdüğünü itiraf etti. Antalya'ya getirilen Zeynel B., cesedi gömdüğünü söylediği Kundu Mahallesi Sahil Caddesi yakınındaki araziye geniş güvenlik önlemleri altında götürüldü.

İkinci Bir Ceset Şüphesi Var

Polis ekiplerinin iş makinesi yardımıyla yaptığı kazı çalışmasında bir cansız bedene ulaşıldı. Bölgede bir ceset daha olabileceğini değerlendiren ekipler, kazıya devam ediyor.

Kurbanın Ailesinin Yanına Oturdu

22 Ocak Salı günü yayına, Ali'nin kaybolmadan önce son görüştüğü arkadaşı Zeynel B. gelmişti. Kumrucuda çalıştığını, oradan ayrıldığı gün Ali ile görüştüğünü söyleyen B., ertesi gün Yalova'ya ablasının yanına gittiğini, oğluna ablasının baktığını ve o yüzden Yalova'ya eşiyle gittiğini ifade etmişti.

Ali'nin kuzeni de yayına bağlanan isimlerden biriydi. Ali kaybolduktan sonra Zeynel'in bir akaryakıt istasyonunda görüldüğü ve giydiği ceketin Ali'nin ceketi olduğunu söylemişti.

B., programa katıldıktan sonra kaldığı otelden kaçmış, Yalova'ya feribotla giderken polis tarafından yakalanmıştı.

Türkiye'de yeni hafta sıkıntılı... Yazlıklarla yakalanmayın! Türkiye'de yeni hafta sıkıntılı... Yazlıklarla yakalanmayın!

 

Kaynak: AA