Cumhuriyet Meydanı’nda başlatılan bisiklet turuna, Manisa Yeşilay Şubesi Başkanı Barış Kamiloğlu, Manisa Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Salih Fulcun ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Erdoğan birlikteliğinde bisiklet turu başlatıldı.

Sabahın erken saatlerinde çocukları ile birlikte evlerinden çıkıp Şehzadeler ilçesinde bulunan Valilik önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce bisiklet tutkunu, startın verileceği anı sabırsızlıkla bekledi.

Cumhuriyet Meydanı önünde başlayan bisiklet turu, Mustafa Kemal Paşa caddesi, Doğu Caddesi, Morris Şinasi Kavşağı, İzmir Caddesinde devam etti.

Valilik önünde son bulan 11. Bisiklet turunun startını Manisa Yeşilay Şubesi Başkanı Kamiloğlu, Manisa Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Fulcun ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan verdi.

Kadın Komisyonu Başkanı Güzin Pekiyi, Gençlik Kom.Bşk.İbrahim Salih İnci, YK üyeleri Seyithan Akar, Sultan Yay, Bahri Gül’ün de renk kattığı etkinlikte yaklaşık 5 kilometre boyunca bisiklet severler pedal çevirdiler. Katılımcılara çeşitli hediyeler ve katılım sertifikası verildi.

Manisa’nın ilçesinde evler doğal gaza kavuşuyor! Manisa’nın ilçesinde evler doğal gaza kavuşuyor!

Manisa Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Salih Fulcun, Bisiklet turuna ilgili göstererek katılanlara teşekkür ederek;

“Evlerinizde eşlerinizle birlikte kahvaltı etmek yerine bizlerin çağrısı ile bisiklet turuna katılmış olmanız Yeşilay’a güç katmıştır. Bu ve buna benzer etkinliklerle buluşmak dileği ile “

Muhabir: Ahmet ÜNSAL