Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen Manisa 1. Amatör Küme Salihli B Gurubu maçında Sarıgöl Belediyespor ile Salihli Poyrazdamları FK takımları, sadece futbol değil, aynı zamanda anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.

Maç öncesi, PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Mehmetçikler için Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu'nda dev Türk bayrağı açılıp saygı duruşunda bulunuldu. Bu dokunaklı anın ardından hakemlere, geçtiğimiz günlerde yaşanan hakem şiddeti olaylarına tepki göstermek amacıyla çiçek takdim edildi. Sarıgöl Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Akkoyun, Teknik Direktör Ercan Akdeniz ve Taraftarlar Derneği Temsilcisi Ahmet Harun Şen tarafından yapılan bu anlamlı jest, dostluk ve fair play ruhunu ön plana çıkardı.

Futbolda 2024-2025 sezonu planlamaları belli oldu Futbolda 2024-2025 sezonu planlamaları belli oldu

Maç sonucunda Sarıgöl Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşma, sadece skor anlamında değil, aynı zamanda sporun barış, dostluk ve kardeşlik getiren yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Sarıgöl ekibi, hakemlere yapılan şiddeti kınayarak sporun, birleştirici ve dostluk dolu bir aktivite olduğunu vurguladı. 

Kaynak: İHA