Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren butik işletmesiyle tanınan ve sevilen esnaflardan biri olan Özge Gülenyüz, dün başından vurularak hayatını kaybetti. 34 yaşındaki genç işletmeci, Turgutlu halkı ve esnaf tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Gülenyüz'ün cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Hacı Zeynel Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından yeni kabristanda toprağa verilecek. Merhume için taziye mesajları ve dualar, Turgutlu ilçesinde geniş bir çevre tarafından iletiliyor.

İzmir’de DEAŞ’a operasyon: 20 gözaltı İzmir’de DEAŞ’a operasyon: 20 gözaltı

Acı Olayın Detayları

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kişi butik işletmecisi kadını başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olay Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre emlakçı olduğu öğrenilen şahıs, butik işletmecisi Özge Gülenyüz’ün (34) iş yerine gelerek başına ateş etti. Daha sonra aynı silahı kendi başına dayayan şahıs tetiği çekerek intihar etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede 2 kişinin de hayatını kaybettikleri belirlendi. 

Kaynak: Haber Merkezi